simtul „tactil”

Posted: ianuarie 14, 2008 in metafore, metafore de duh, testamentul meu, Uncategorized, versuri, video

    Este simtul tactil. În orasele reale, te plimbi. stii…Te atingi de oameni, oamenii se ciocnesc de tine.Aici  nimeni nu te atinge.

Statea la coada asteptand sa cumpere ceva de la patisarie. mergea la ea doar lunea, fiindca doar atunci avea treba in zona aia a orasului . se grabea sa ajunga la facultate si era cam in intarziere. deoarece  nu mancase nimic pe ziua respectiva se gandi sa isi potoleasca foamea in modul acesta placut si ieftin. grabit scoase castile din urechi si cand ajunse in fata comanda o branzoaica. scoase bani si plati pentru branzoaica. era preferata lui din acea patiserie. in  urma lui  erau doi micuti, ce asteptau sa cumpere si ei ceva sa isi astampere foamea.  cand au ajuns in fata au pus bani pe tijghea si au comandat doua merdenele.

– nu aveti decat pentru o merdenea si un covrig, le spuse vanzatoarea.

auzand discutia tanarul se intoarse si completa el ca sa fie de doua merdenele. nu astepta multumiri de aceea se indrepta grabit spre iesire. era multumit ca a putut sa faca ceva bun pe ziua aceea.  deschise usa de la patiserie cu greutate fiindca avea in acel moment cam prea multe lucruri in mana. chnuinduse sa puna  lucrurile din mana fiecare la locul lui, intr-un moment de neindemanare scapa branzoaica din mana.pe buzele lui in acel moment se nascusera niste cuvinte care s-ar reduce la bip bip.

Ps: ciudata situatie nu? mie imi aduce aminte de filmul crash.

Reclame
Comentarii
 1. Boby spune:

  Asa se intampla de obicei, iti scapa cateva cuvinte fara ca sa-ti dai sema ….Dar totusi nu cred ca i-a parut rau ca a ajutat pe cei doi copii, ba mai mult s-a simtit foarte bine in ziua aceea.

 2. reddeep spune:

  la un moment dat spui: „si eram cam in intarziere.”
  te hotarasti pana…lunea viitoare? 😀

 3. metafore spune:

  situatie remediata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s