hasta fin del mundo

Posted: Decembrie 22, 2007 in metafore, metafore de duh, testamentul meu, Uncategorized, versuri, video

„Doamne ai grija de noi”.

Asa isi incheie rugaciunea si nici un isi putea  imagina ce ii va aduce urmatoarele clipe.

Stia cat de mult insemna orele, zilele in lipsa ei cat de singur se simte fara zambetul ei. Doar ea a reusit sa il schimbe, sa il faca sa vad ca nu totdeauna are dreptate. El era o fire orgolioasa…poate prea orgolioasa si sigura pe ea. ea fata care avea un zambet copilaresc si o privire inteligenta. de cand a cunoscut-o ceva din universul lui de gheata a inceput sa se zdruncine. era si pentru el greu de explicat. acum ajunsese sa se roage pentru ea…si el.

dar viata nu e un scenariu in care fiecare isi spune replica in timpul unei repetiti. pentru prima data ii era frica sa nu piarda ce are. de fapt el uitase prima lectie pe care ea il invatase: doar lucrurile se pierd! dar acum era implicat si aura lui de invulnerabilitate se subrezise. tinea la ea si credea pina in acea clipa ca totul va fi pana la sfarsitul lumi( ei ii placea sa auda expresia: Hasta el fin del mundo).

din expresia asta nu mai ramasese decat < fin >….aaa nu si fiecare cu mundo lui. la inceput pareau de nedespartit, azi daca s-ar intalni s-ar privi si s-ar intreba daca ceea ce au trait a fost un vis? au trait ei visul ala cu hasta fin del  mundo?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s